Veronica Magazine

Veronica Superguide

4 nummers voor €4,- (stopt automatisch)

Aangezien Veronica Superguide een uitgave van Sanoma is, kunnen wij helaas niet vele verschillende aanbiedingen spotten en de meest voordelige aanbieden. We zijn vooral afhankelijk van bladen.nl die een deal heeft om de omroepgids aan te kunnen bieden. De aanbiedingen wisselen nog al eens, dus het is altijd raadzaam om even goed te kijken nadat je op "bestellen" klikt. Momenteel kan je kiezen uit de volgende aanbiedingen:

  • 4 nummers voor €10,- (42% korting) en stopt automatisch
  • 6 maanden voor €7,50 p/m (37% korting) en altijd opzegbaar

Momenteel is de losse winkelprijs €2,60 per gids, dus het is wel duidelijk dat je flink kan besparen als je kiest voor een abonnement voor langere tijd.

Het leukste tv blad

Veronica is een vrij jonge omroep en het magazine was oorspronkelijk een initiatief van de zeezender Radio Veronica. Na toelating tot het publieke omroepbestel in 1976 werd het blad wekelijks uitgebracht met daarin de programmagegevens van de diverse radio- en tv-zenders. Al snel werd het één van de meest populaire omroepgidsen en dan vooral bij de jongere lezers (20-40 jaar). Ondanks dat de oplages al jaren dalen (door o.a. online programmaoverzichten), is Veronica Magazine nog steeds geliefd bij velen.

Als Veronica Magazine abonnee mis je niks meer. Je ontvangt wekelijks een super makkelijk en overzichtelijk programmaoverzicht. Verder lees je al het laatste nieuws over series, films, soaps, games, live style en meer. Het is niet voor niks de dikste en leukste tv blad van Nederland, waarbij je ook nog eens met grote regelmaat kan rekenen op leuke win acties.

Veronica Magazine opzeggen

Als je kiest voor een automatisch stoppend proefabonnement, is opzeggen natuurlijk niet nodig. Als je echter kiest voor aan abonnement met automatische verlenging, dan is het wel zo handig als je weet hoe je kan opzeggen. Immers het abonnement wordt automatisch omgezet in eentje voor onbepaalde tijd. Opzeggen kan dan op elk moment, maar wel met een maand opzegtermijn. Hoe..? Heel eenvoudig middels een belletje naar de klantenservice via 088 - 550 02 52. Bellen kan op werkdagen tussen 09.00 en 21.00.