VARAgids

VARAgids

Een jaar de VARAgids met 40% korting

Een goede omroepgids met 50% korting is altijd aantrekkelijk. Voor de VARAgids betaal je voor een jaarabonnement slechts €44,95 en dat komt neer op slechts 86 cent per week. Het abonnement loopt tot wederopzegging, maar minstens 4 weken voor afloop van het jaarabonnement kan je via de ledenservice van de VARA het abonnement stopzetten. Daarnaast kan je ook kiezen uit een andere aanbiedingen.

  • 12 nummers (stopt automatisch) 32% korting | prijs: €12,95
  • 52 nummers 40% korting | prijs: €44,95
  • 104 nummers 48% korting | prijs: €78,-

Natuurlijk staat de omroep VARA vooral bekend om z'n goede televisieprogramma's als "De wereld draait door", "Kassa" en "Vroeg vogels". Maar wist je dat de VARAgids wordt gezien als het beste mediaweekblad van Nederland? Dit komt zeker niet alleen door het goede programmaoverzicht, maar meer door de beste journalistieke artikelen, verhalen en interviews. Als abonnee kan je ook nog eens gratis VARAgids artikelen lezen op Blendle.

VARAgids abonnees zijn niet alleen content met de gids alleen. Zij kunnen namelijk op varagids.nl elke week opnieuw rekenen op leuke winacties. De te winnen prijzen zijn divers en altijd leuk. Ze variëren van giftcards tot DVD's, van musical toegangskaarten tot wijnpakketten.

VARAgids opzeggen

Het is altijd mogelijk om je abonnement op de VARAgids op te zeggen voordat die na afloop van het jaar wordt omgezet in een regulier abonnement. Doe dit wel minstens 4 weken voor het einde van de actieperiode. Het makkelijkste is om even te bellen naar de ledenservice via 0900-0123 (op werkdagen tijdens kantoor uren). Je kan ook een account aanmaken op mijn.bnnvara.nl (abonneenummer nodig) en via een opzegformulier je abonnement stopzetten.