VARAgids

VARAgids

Een jaar de VARAgids + Bol.com bon t.w.v. 20 euro

Een jaarabonnement met 33% korting is al leuk, maar het wordt nog leuker aangezien je er een Bol.com bon met een waarde van €20,- bij krijgt. Je betaald per week slechts €0,76 en dat komt neer op een totale prijs van slechts €39,95. De Bol.com bon zal ongeveer 4 weken na ontvangst van de betaling worden verzonden.

Je kan er trouwens ook voor kiezen om te gaan voor nog meer voordeel, maar dan zonder cadeaukaart. Voor een jaarabonnement op de VARAgids betaal je dan slechts €0,57 per week (totaal €29,95). Dit komt neer op een korting van maar liefst 50%. Welke je ook kiest, het abonnement wordt aangegaan voor tenminste een jaar en geldt tot wederopzegging. Minstens 4 weken voor afloop van het jaarabonnement kan je via de ledenservice van de VARA het abonnement stopzetten.

Het beste mediaweekblad van Nederland

Natuurlijk staat de omroep VARA vooral bekend om z'n goede televisieprogramma's als "De wereld draait door", "Kassa" en "Vroeg vogels". Maar wist je dat de VARAgids wordt gezien als het beste mediaweekblad van Nederland? Dit komt zeker niet alleen door het goede programmaoverzicht, maar meer door de beste journalistieke artikelen, verhalen en interviews. Als abonnee kan je ook nog eens gratis VARAgids artikelen lezen op Blendle.

VARAgids abonnees zijn niet alleen content met de gids alleen. Zij kunnen namelijk op varagids.nl elke week opnieuw rekenen op leuke winacties. De te winnen prijzen zijn divers en altijd leuk. Ze variëren van giftcards tot DVD's, van musical toegangskaarten tot wijnpakketten.

VARAgids opzeggen

Het is altijd mogelijk om je abonnement op de VARAgids op te zeggen voordat die na afloop van het jaar wordt omgezet in een regulier abonnement. Doe dit wel minstens 4 weken voor het einde van de actieperiode. Het makkelijkste is om even te bellen naar de ledenservice via 0900-0123 (op werkdagen tijdens kantoor uren). Je kan ook een account aanmaken op mijn.bnnvara.nl (abonneenummer nodig) en via een opzegformulier je abonnement stopzetten.