TVFilm

TVFilm

Bespaar 58% op een jaarabonnement

Elke twee weken de dikste TV gids in huis..? Ga voor een jaarabonnement op de TVFilm en betaal slechts €38,- Nog langer korting kan je krijgen als je kiest voor een tweejarig abonnement voor maar €72,- of 3 jaar voor €108,- (60% korting). Welke je ook kiest, het abonnement is uiterlijk 1 maand voor afloop opzegbaar. De kans dat je graag abonnee wil blijven is groot en dan is het wel zo prettig dat het abonnement automatisch wordt omgezet in een doorlopend abonnement. Deze is op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

TVFilm is een uitgave van AVROTROS

In eerste instantie lijkt TVFilm niet aan een omroep gebonden te zijn. Toch is het echt een uitgave van AVROTROS dat iedere twee weken wordt uitgebracht. En met succes, want met name in winkels is het de bestverkochte tv-gids van Nederland. Dit komt o.a. door de lage prijs en het gegeven dat je daarvoor gelijk een programmaoverzicht van twee weken in huis hebt.

Als abonnee op TVFilm haal je elke twee weken een gids in huis van zo'n 130 pagina's. Je kan in het programmaoverzicht rekenen op een weergave van maar liefst 76 zenders. Verder is er veel aandacht voor de films en series lieghebber middels superkijktips.

TVFilm opzeggen

Via de website tvfilm.nl kan je eenvoudig met je abonneenummer een account aanmaken voor "Mijn TVFilm". Je abonneenummer vindt je op elke gids op de adressticker. Via een aangemaakt account kan je een opzegformulier vinden, maar ook bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven. Omslachtig..? Het is natuurlijk maar net wat je prettig vindt. Telefonisch de TVFilm opzeggen is ook mogelijk en wel via 035 – 672 69 70 (werkdagen van 9.00 tot 17.00).