TV Krant

TV Krant

Tot wel 40% korting + cadeau

Je hoeft niet meer verder te zoeken, want wij hebben de goedkoopste TV Krant proefabonnement voor je gevonden. Je kan deze 52 weken in huis krijgen voor maar €39,95 en ongeveer 4 weken na ontvangst van je eerste betaling zal je helemaal gratis een cadeaukaart van Bol.com met een waarde van €15,- ontvangen. Daarnaast zijn er nog 2 aanbiedingen beschikbaar, alle 3 op een rijtje:

  • 1 jaar 51% korting (€32,50) + Geen cadeau
  • 1 jaar 40% korting (€39,95) + bol.com cadeaubon t.w.v. 10,-
  • 1 jaar 40% korting (€39,95) + HEMA cadeaubon t.w.v 10,-

Houd er wel rekening mee dat na afloop van de actieperiode het proefabonnement wordt omgezet in een regulier abonnement voor de dan geldende prijs. Wil je dit niet? Geen probleem, neem minstens een maand voor afloop contact op met de klantenservice van de TV Krant en geef aan dat je geen abonnee wil blijven.

De meest overzichtelijke TV-gids van Nederland

Als TV Krant abonnee zal je elke week de meest overzichtelijk TV gids van Nederland thuis op de mat krijgen. De gids bevat een groter lettertype en een heldere genre indeling. Je zal ook kunnen rekenen op een overzicht van alle films die in die week op tv te zien zijn met een sterwaardering. Uniek voor een gids is het gegeven dat er veel aandacht is voor Netflix, Videoland en andere on demand-aanbieders. Liefhebbers van prijzen win acties komen zeker ook aan hun trekken middels leuke prijsvragen.

Al met al haal je met de TV Krant een gids in huis die zich richt op tv kijken. Dus geen "flauwekul" met artikels en columns die niks te maken hebben met televisie.

TV Krant opzeggen

Welk proefabonnement je ook kiest, het zal lopen tot wederopzegging. Na afloop wordt je dus automatisch abonnee voor onbepaalde tijd met altijd een opzegtermijn van slechts 4 weken. Wel zo handig als je de gids graag wil behouden, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je dat liever niet wil. De TV Krant opzeggen is gelukkig eenvoudig. Het makkelijkste is om de abonneeservice te bellen via 035 - 672 68 60 (gebruikelijke belkosten). Ook kan je via https://www.tvkrant.nl/Service/ conatct opnemen.