TV Krant

TV Krant

Tijdelijk een halfjaar de TV Krant voor maar €10 + gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. €10

Je hoeft niet meer verder te zoeken, want wij hebben de goedkoopste TV Krant proefabonnement voor je gevonden. Je kan deze 26 weken in huis krijgen voor maar €10,- en ongeveer 4 weken na ontvangst van je eerste betaling zal je helemaal gratis een cadeaukaart van de HEMA met een waarde van €10,- ontvangen. Je kan dan eigenlijk spreken van een gratis abonnement. Houdt er wel rekening mee dat na afloop van de actieperiode het proefabonnement wordt omgezet in een regulier abonnement voor de dan geldende prijs. Wil je dit niet? Geen probleem, neem minstens een maand voor afloop contact op met de klantenservice van de TV Krant en geef aan dat je geen abonnee wil blijven.

Naast bovenstaande aanbieding hebben wij er nog eentje gevonden. Je kan namelijk ook kiezen voor een jaar abonnement waarbij je voor het eerste halfjaar slechts €6,50 betaald. Het 2e halfjaar zal je slechts €25,75 kosten. Ook deze aanbieding loopt tot wederopzegging.

De meest overzichtelijke TV-gids van Nederland

Als TV Krant abonnee zal je elke week de meest overzichtelijk TV gids van Nederland thuis op de mat krijgen. De gids bevat een groter lettertype en een heldere genre indeling. Je zal ook kunnen rekenen op een overzicht van alle films die in die week op tv te zien zijn met een sterwaardering. Uniek voor een gids is het gegeven dat er veel aandacht is voor Netflix, Videoland en andere on demand-aanbieders. Liefhebbers van prijzen win acties komen zeker ook aan hun trekken middels leuke prijsvragen.

Al met al haal je met de TV Krant een gids in huis die zich richt op tv kijken. Dus geen "flauwekul" met artikels en columns die niks te maken hebben met televisie.

TV Krant opzeggen

Welk proefabonnement je ook kiest, het zal lopen tot wederopzegging. Na afloop wordt je dus automatisch abonnee voor onbepaalde tijd met altijd een opzegtermijn van slechts 4 weken. Wel zo handig als je de gids graag wil behouden, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je dat liever niet wil. De TV Krant opzeggen is gelukkig eenvoudig. Het makkelijkste is om de abonneeservice te bellen via 085-888 5565 (gebruikelijke belkosten). Je opzegging wordt dan direct verwerkt en bevestigd. Liever schriftelijk opzeggen? Stuur dan een e-mail naar abonneeservice@tvkrant.nl