TrosKompas

TrosKompas

Een half jaar de TrosKompas voor €10 + gratis een HEMA cadeaukaart t.w.v. €10

Normaal gesproken betaal je voor een jaarabonnement op de TrosKompas €67,- per jaar. Voor een halfjaar zou dit neerkomen op €33,50. Dan is de aanbieding €10,- voor een halfjaar wel heel erg voordelig en al helemaal omdat je ook nog t.w.v. €10,- een cadeaukaart van de HEMA erbij krijgt. Je kan ook kiezen voor een jaarabonnement waarbij je voor de eerste 26 nummers slechts €7,50 betaald (zonder kado erbij). Let er wel op dat beide aanbiedingen alleen gelden in Nederland en voor wie het afgelopen halfjaar geen abonnement heeft gehad op TrosKompas. Daarnaast zal na de actieperiode het abonnement automatisch wordt omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Vanzelfsprekend kan je rekening houdend met een opzegtermijn wel eenvoudig opzeggen.

De meest handige TV-gids van Nederland

Voor een omroepgids is de TrosKompas wel erg prettig om in huis te hebben. Je kan namelijk rekenen op een zeer overzichtelijk programmaoverzicht met de best bekeken digitale kanalen. Leuk is het gegeven dat er ook aandacht wordt besteed aan kijktips. Op die manier ontdek je wellicht leuke televisieprogramma's die je anders gemist had. Ook zal je elke week kunnen rekenen op interviews met bekende Nederlanders en boeiende columns.

Als TrosKompas abonnee kan je met regelmaat rekenen op geweldige kortingsacties, daarnaast maak je elke week kans op leuke prijzen als je deelneemt aan bijvoorbeeld prijsvragen.

TrosKompas opzeggen

Na de actieperiode liever niet meer abonnee blijven op de TrosKompas voor het reguliere tarief? De TrosKompas opzeggen gaat via de ledenservice middels 085 - 888 5622 op werkdagen van 9.00 tot 17.30 en donderdag tot 21.00 (gebruikelijke belkosten). Oo kan je opzeggen via de mail (abonneeservice@troskompas.nl), maar de verwerkingstijd is dan wel langer. Het is verstandig om minstens een maand voor het einde van de actieperiode op te zeggen. Vanzelfsprekend kan je via het vermelde telefoonnummer en e-mail adres ook wijzigingen doorgeven e.d.