TrosKompas

TrosKompas

Tot max. 50% korting of 42% + cadeau naar keuze

De TrosKompas aanbiedingen wijzigen regelmatig, maar nu zijn ze wel heel erg leuk. Je kan namelijk zelf je korting en gewenst cadeau kiezen. Momenteel kan je kiezen uit 2 verschillende:

  • 1 jaar 42% korting (€49,95) + bol.com cadeaubon t.w.v. 10,-
  • 1 jaar 42% korting (€49,95) + HEMA cadeaubon t.w.v 10,-

De beste deal is echter een jaarabonnement voor €42,95 en dat is een korting van 50%.

Let er wel op dat alle aanbiedingen alleen gelden in Nederland en voor wie het afgelopen halfjaar geen abonnement heeft gehad op TrosKompas. Daarnaast zal na de actieperiode het abonnement automatisch wordt omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Vanzelfsprekend kan je rekening houdend met een opzegtermijn wel eenvoudig opzeggen.

De meest handige TV-gids van Nederland

Voor een omroepgids is de TrosKompas wel erg prettig om in huis te hebben. Je kan namelijk rekenen op een zeer overzichtelijk programmaoverzicht met de best bekeken digitale kanalen. Leuk is het gegeven dat er ook aandacht wordt besteed aan kijktips. Op die manier ontdek je wellicht leuke televisieprogramma's die je anders gemist had. Ook zal je elke week kunnen rekenen op interviews met bekende Nederlanders en boeiende columns.

Als TrosKompas abonnee kan je met regelmaat rekenen op geweldige kortingsacties, daarnaast maak je elke week kans op leuke prijzen als je deelneemt aan bijvoorbeeld prijsvragen.

TrosKompas opzeggen

Na de actieperiode liever niet meer abonnee blijven op de TrosKompas voor het reguliere tarief? De TrosKompas opzeggen gaat via de ledenservice middels 035 - 672 68 60 op werkdagen van 9.00 tot 17.00 (gebruikelijke belkosten). Ook kan je opzeggen via het contactformulier op https://www.troskompas.nl/Service/, maar de verwerkingstijd is dan wel langer. Het is verstandig om minstens een maand voor het einde van de actieperiode op te zeggen. Vanzelfsprekend kan je via het vermelde telefoonnummer en e-mail adres ook wijzigingen doorgeven e.d.