Televizier

Televizier

Een jaarabonnement op Televizier met 46% korting

Korting is altijd leuk en dan vooral als die zorgt voor een halvering van de reguliere prijs. Televizier liefhebbers kunnen nu rekenen op volop kijkplezier voor de halve prijs. Dit betekend voor een jaarabonnement dat je slechts €46,- betaald. Je kan ook gelijk kiezen voor een 2 jarig abonnement voor €89,- of 3 jaar voor €129,- (48% - 50% korting).

Of je nou gaat voor een jaar- of twee jarig abonnement, het is uiterlijk 1 maand voor afloop eenvoudig opzegbaar. Echter als de omroepgids je bevalt, dan is het wel zo prettig dat het actie abonnement na afloop wordt omgezet in een doorlopend abonnement. Deze is op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Beste keuze voor veelkijkers

Elke week kan je samen met de Televizier rekenen op een programmering van maar liefst 78 zenders. Samen met de gids kies je uit alle programma's het leukste en beste wat er te zien is.

De Televzier is een televisiegids die verbonden is aan de publieke omroep VARATROS (tot 2014 wat het een omroepblad van de AVRO). Ondanks de verbondenheid, heeft de Televzier een zelfstandige redactie. Zij houden o.a. een database bij met de meest populaire tv-programma's. Meer bekend is wellicht de Gouden Televizier-Ring. Het omroepblad organiseert de verkiezingen en het Nederlandse publiek kiest de winnaar.

Televzier opzeggen

Als Televizier abonnee kan je eenvoudig middels je abonneenummer een account aanmaken via www.televizier.nl/service. Hier kan je snel en makkelijk alle gewenste wijzigingen doorgeven en natuurlijk ook de Televizier opzeggen. Geen zin om een account aan te maken en je wil wel contact met de ledenservice..? Geen probleem, op werkdagen tijdens kantoortijden kan je bellen naar 035 672 6850.