NCRV-gids

NCRV-gids

Tot 40% korting op een NCRV-gids abonnement

Voor een jaarabonnement op de NCRV-gids betaal je nu slechts €51,- Wil je nog meer voordeel, ga dan voor een abonnement van 2 jaar. Je betaald dan €99,- en dat komt neer op een korting van 39%. Je kan sinds kort ook kiezen voor 156 nummers (drie jarig abonnement) voor €147,- en dat is 40% voordeliger dan de reguliere prijs + gratis thuisbezorgd.

Aangezien het geen proefabonnement van een bescheiden aantal nummers gaat, betreft het een aanbieding die loopt tot wederopzegging. Na de actieperiode zal je dus automatisch abonnee voor onbepaalde tijd worden (doorlopend abonnement). Natuurlijk is deze op elk moment opzegbaar met slechts 1 maand opzegtermijn. Je kan er ook voor kiezen om voor het einde van het jaar (of twee) contact opnemen met de Klant Contact Centrum om aan te geven dat je geen abonnee voor onbepaalde tijd wil worden. Doe dit wel minstens een maand voor het einde.

De omroepgids voor wie verder kijkt

De omroep NCRV (Nederlandse Christelijke Radio Vereniging) is in 1924 opgericht en is protestants-christelijk van signatuur. Onlangs (januari 2019) ging de NCRV fuseren met de KRO tot de nieuwe vereniging KRO-NCRV. Ondanks de fusie is de NCRV-gids behouden gebleven en dat is ook niet zo vreemd. Het is namelijk een gids voor wie verder kijkt. Met ruimte voor bezinning en verwondering. De slogan is dan ook niet voor niks: "De NCRV-gids, hét blad voor wie verder kijkt".

Elke week kan je als abonnee rekenen op een helder programma-overzicht, praktische kijktips, interviews, verhalen en meer. Het is sowieso ook aan te raden om via ncrvgids.nl een account aan te maken bij "Abonneevoordeel". Je kan dan elke week deelnemen op een eenvoudige manier deelnemen aan win acties. Verder kan je rekenen op voordeel op leuke uitjes, producten en meer.

NCRV-gids opzeggen

Een NCRV-gids abonnement opzeggen is eenvoudig te doen via de website ncrvgids.nl. Een account aanmaken is dan wel vereist en daarvoor heb je je abonneenummer nodig. Die kan je vinden op de voorkant van de gids boven je adres (de eerste 7 of 8 nummers). Een account bied ook zo z'n voordelen qua adreswijzigingen doorgeven e.d. Vanzelfsprekend kan je ook je NCRV-gids telefonisch opzeggen en wel via 035 – 672 68 90. Je kan bellen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.