Mikro Gids

Mikro Gids

Maar liefst 41% korting opeen jaarabonnement

Aangezien de Mirko Gids 45 jaar bestaat, kan je rekenen op een fikse korting op een abonnement. Voor een jaarabonnement betaal je nu €39,- en wil je liever gelijk twee jaar profiteren van korting, dan kan je kiezen voor een tweejarig abonnement voor €76,- Inmiddels kan je ook gaan voor 3 jaar de Mikro Gids voor €111,- De korting is oplopend van 41 tot 44 procent.

Het jaarabonnement (of de 2 of 3 jarige) is uiterlijk 1 maand voor afloop opzegbaar, na de gekozen actie periode wordt het abonnement omgezet in een doorlopend abonnement. Deze is op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

De meest overzichtelijke tv-gids van Nederland

Opvallend is het formaat van de Mikro Gids, deze is namelijk (in tegenstelling tot onze afbeelding) helemaal vierkant. Dit is een bewuste keuze, want zodoende heb je een handzaam blad in handen met een zeer overzichtelijke televisie programmering overzicht. Je hebt verder ook een goedkope gids te pakken, zonder al te veel poespas.

De Mirko gids is trouwens een uitgave van de KRO en bestaat sinds 1974. Waarom twee verschillende omroepgidsen? In de jaren voor 1974 verloor de KRO veel leden en werd er besloten om naast de reguliere KRO Gids ook de Mikro Gids te lanceren. En wel voor een goedkoper lidmaatschap. Aangezien de Mikro Gids qua oplages het tweede programmablad is, blijft deze "structuur" zeker behouden.

Mikro Gids opzeggen

Vanzelfsprekend is het eenvoudig om de Mirko Gids op te zeggen. Hiervoor kan je bellen naar 035 – 672 68 80 op werkdagen tijdens kantoortijden. Op Mikrogids.nl heb je als abonnee ook de mogelijkheid om een account aan te maken voor "Mijn Mikro Gids". Hiervoor is wel een abonneenummer nodig en die vindt je op elke gids boven je adres. Je kan vervolgens inloggen en een opzegformulier invullen. Natuurlijk kan je ook telefonisch of online andere wijzigingen (laten) doorvoeren.