MAX Magazine

MAX Magazine

Nu 52 weken MAX Magazine voor maar €39,95 + twee gratis puzzelboeken

MAX Magazine is een wekelijkse gids voor de actieve 50 plussers. Een jaarabonnement kan je nu met bijna 40% korting afslluiten, waardoor je slechts €39,95 betaald. Je kan ook kiezen voor een proefabonnement van 12 nummers voor maar 10 euro.

Het proefabonnement van 12 nummers stopt automatisch. Het voordeelabonnement van een jaar loopt tot wederopzegging. Dit betekend dat na het jaar, je abonnee voor onbepaalde tijd zal worden. Natuurlijk kan je makkelijk opzeggen (maand opzegtermijn).

Meer dan een TV gids alleen

Vanzelfsprekend is MAX Magazine een omroepgids van omroep MAX. Het blad richt zich dan ook op 50 plussers, maar wordt zeker ook gewaardeerd door jongere lezers (net als de televisieprogramma's van omroep MAX). Het magazine bied een zeer overzichtelijk televisie- en radioprogrammering, maar is zeker meer dan alleen een tv en radio gids alleen. Wekelijks kan je aangrijpende verhalen verwachten en interessante artikelen lezen. Minstens zo leuk zijn de tips omtrent dagjes uit, wonen en gezondheid.

Als MAX Magazine abonnee kan je wekelijks rekenen op leuke puzzels waarmee prijzen te winnen zijn. Het is dan ook niet vreemd dat je nu tijdelijk 2 puzzelboeken bij een abonnement cadeau krijgt. Naast puzzels zijn er zeker meer prijzen win acties waar je aan kan deelnemen.

MAX Magazine opzeggen

Er kan altijd een goede reden zijn om je abonnement op MAX Magazine op te zeggen. Echter ook bij een verhuizing of bezorg klacht, kan het prettig zijn om snel contact op te kunnen nemen met de abonnementenservice. Op werkdagen tijdens kantoortijden kan je 085 888 1881 bellen. Naast telefonisch contact is een mail sturen ook mogelijk en wel via klantenservice@maxmagazine.nl.