KRO Magazine

KRO Magazine

30% korting op een jaar- of tweejarig abonnement op KRO Magazine

Kies nu voor KRO Magazine en betaal slechts €3,50 per maand. Voor een jaar komt dit neer op €47,- maar je kan ook kiezen voor een tweejarig abonnement voor €893- Je hebt bij beide aanbiedingen een korting te pakken van 30%. Welke van de twee je ook kiest, het abonnement is uiterlijk 1 maand voor afloop opzegbaar. Na een jaar (of twee), wordt het abonnement omgezet in een doorlopend abonnement. Deze is op elk moment opzegbaar, met een maand opzegtermijn.

Het vernieuwde KRO Magazine

De KRO was een Nederlandse publieke omroeporganisatie (Katholieke Radio Omroep). Inmiddels (vanaf 1 januari 2014) is de omroep gaan fuseren met de NCRV en zodoende ontstond de omroep KRO-NCRV. Ondanks de fusie is de KRO Magazine behouden gebleven (net zoals de Mikro Gids) maar is wel helemaal vernieuwd. De omroepgids is nog net zo vertrouwd gebleven als voorheen, maar is wel moderner geworden en vooral duidelijker qua programmaoverzicht. Dit neemt dus niet weg dat de katholieke gedachtegoed is verdwenen, in tegendeel zelfs. Je kan ook wekelijks rekenen op uitgebreide artikelen, interviews en meer.

KRO Magazine abonnees kunnen rekenen op "Abonneevoordeel" via kromagazine.nl. Hiermee is leuke korting te behalen op bijvoorbeeld uitstapjes en producten. Een account aanmaken is eenvoudig, je hebt alleen wel je abonneenummer nodig. Deze is te vinden op de adressticker die op het magazine geplakt is.

KRO Magazine opzeggen

KRO Magazine opzeggen is eenvoudig en gaat o.a. middels de website kromagazine.nl. Als je al een account hebt voor het abonneevoordeel, dan kan je gelijk inloggen en een opzegformulier invullen. Liever telefonisch opzeggen? Ook dat is mogelijk en wel via 035 672 68 80 op werkdagen van 9.00 tot 17.00.