Avrobode

Avrobode

Maar liefst 41% korting op een jaarabonnement

De Avrobode is een veelzijdige omroepgids met vele trouwe abonnees. Als je de gids al kent, is het wellicht aantrekkelijk om te profiteren van 45% korting op de reguliere abonnementsprijs. Voor een jaarabonnement betaal je slechts €49,- en voor een tweejarig abonnement €95,- Nog meer korting scoren? Kies voor 156 nummers (3 jaar) voor €139,- en dan heb je een korting van 45% te pakken.

Welke aanbieding je ook kiest, je hebt te maken met een abonnement die loopt tot wederopzegging. Dit betekend dat je na de gekozen periode automatisch abonnee wordt voor onbepaalde tijd (doorlopend). Deze is op elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn. Vanzelfsprekend kan je ook voordat je "vast zit" aan een doorlopend abonnement opzeggen, wederom rekening houdend met 1 maand opzegtermijn.

De veelzijdige omroepgids

De AVRO staat voor "Algemene Vereniging Radio Omroep" en deze omroeporganisatie werd in 1927 al opgericht. De AVRO was onafhankelijk, zonder binding met bijvoorbeeld een religie. In 2014 fuseerde de AVRO met de TROS tot AVROTROS, maar de Avrobode bleef gewoon bestaan. Niet zo vreemd ook, want de gids wordt erg gewaardeerd om z'n veelzijdigheid. Je kan als abonnee dus niet alleen rekenen op een overzichtelijk programma overzicht, maar vooral ook op verhalen, artikels, interviews, actueel TV nieuws en meer.

Als Avrobode abonnee kan je ook leuke win acties verwachten. Deelname is altijd eenvoudig via de website avrobode.nl

Avrobode opzeggen

Alle omroepgidsen zijn verplicht om een abonnement op te zeggen eenvoudig te houden met een redelijke opzegtermijn. Bij de Avrobode voldoen ze hier zeker aan. Je kan via Avrobode.nl een account aanmaken voor "Mijn Avrobode". Hier vindt je vervolgens een opzegformulier, maar natuurlijk ook formulieren voor een adreswijziging. Zonder account kan je ook middels een contactformulier de klantenservice bereiken (abonneenummer erbij vermelden is raadzaam). En op werkdagen tijdens kantooruren kan je ook bellen naar de ledenservice via 035 – 672 68 50.